Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

Las Palmas de Gran Canaria

HamnarPosted by Susanne 2016-11-22 17:58:03
Sent igår kom vi till Las Palmas och imorse kunde vi genast boka en tid och två timmar senare står båten på land.
Nu är det bara tvätta, måla, kolla allt under vattenlinjen, byta offeranoder mm. När vi lyfter båten står en tysk och kollar noggrant vår köl, sen kommer han fram och säger att han såg en glipa mellan skrovet och kölen. Både Stefan och jag får stora skälvan och ber kran föraren lyfta lite så vi kan kolla. Där står vi med tysken och letar spricka, som tur var hittade vi inget (Tysken såg en reflexion i det blöta skrovet).
Nu ska vi gå och checka in oss i hamnkontoret, det var fullständigt kaos där imorse så efter 2 timmar och 20 minuter gav vi upp för då närmade sig vår upptagningstid. Så på det igen efter deras fiesta och hoppas det är mindre kö nu.
Denna dag har bjudit på både det ena och det andra min fasa nu är att jag måste till tandläkaren imorgon. Bara att boka ett besök när dom knappt pratar engelska och jag är väldigt dålig på spanska hua hua Det lossnade en bit av en tidigare lagning imorse, men tur var det väl på så sätt att det hände innan vi hunnit börja överfarten

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stefan 2016-11-25 09:34:56

Det lät lite konstigt att ni skulle knäppt på Morris under flygresan :-)

Posted by Lena 2016-11-25 08:52:59

Morris blev ju klappad under hela hemresan förstås. Stavningen kapas ibland! Kramar igen!

Posted by Lena 2016-11-24 00:31:08

Hej igen! Nu är vi hemma efter nästan 6 timmars flygtur med en Morris i väska i knät! Han är onte så förtjust i att flyga...så han blev utsatt för konstant knäppning!!! Tack för allt när vi var hos er! Det blev en varierad semestervecka med många roliga upplevelser. Hoppas allt funkar nu inför atlantseglingen! Kram!

Posted by Annette 2016-11-23 22:13:16

Ja men verkligen tur att du hinner fixa tanden. Skönt att allt var ok under vattenlinjen. Nu börjar det närma sig 🤗