Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

"gast 1" Johan

SeglingPosted by Susanne 2016-12-02 19:57:54
Att bunkra för dryga tre veckor till havs kan ju vem som helst förstå att det inte är en picknick. Det var riktigt tungt. Vi har säkert ett ton med mat och dryck ombord, varenda skrymsle ombord är fullt, tex så delar jag koj med 35 apelsiner. När vi äntligen kom iväg så släppte spänningshuvudvärken direkt och ett form av lugn infann sig. Nu efter snart 4 dygn till havs börjar dagarna flyta ihop, mycket eftersom man sover i omgångar, en timme då och då.

Stefan och Micke köpte ett superdyrt fiskespö på Gran Canaria. Det är tydligen en materiealsport det med. Undrar om de skulle köpt ett ännu dyrare, för det verkar inte funka så bra. (Ingen färsk tonfisk på min tallrik ännu..)

Det är lite överraskade att vi har så pass mycket motvind, vilket gör att vi blir lite oroliga, men det är inte så mycket att göra åt saken just nu. Vi guppar på och humöret är gott. Atlanten är stor. Riktigt stor!

Vid pennan,
Johan, "gast 1"

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Git 2016-12-05 22:28:36

Ni är fantastiska som hinner med att skriva och berätta! Skönt att gastarna är ombord, vädrets makter vet man aldrig var man har. Blir det ingen tonfiskmiddag till sjöss kan ni alltid se fram emot flygfisk i många former i Karibien. Må så gott!

Posted by Helene 2016-12-04 17:20:40

Atlanten.. out!

Posted by Anna-Karin 2016-12-03 14:38:04

Hej! Beundrar er och är just nu uppe hos mormor Dagmar som hälsar jättemycket till Er. Hon är så nyfiken och intresserad av er färd. Vi har fikat precis och tittat på bilder från Gran Canaria. Varma hälsningar till er alla!

Posted by Lena 2016-12-03 11:25:47

Jag beundrar er som utsätter er för alla strapatser nu och framöver! Hoppas ni får en bra segling framöver!