Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

Puerto Rico

HamnarPosted by Susanne 2017-02-09 00:33:05
Nu har det gått undan med visa och segeltillstånd i USA vatten. Det har varit lite omständig procedur men så blir det om man glömmer att söka visa på hemmaplan. Hamnen Puerto Del Ray som vi ligger i nu är enorm, dom kör omkring med golfbil på bryggan och har hämta och lämna service bara att ringa via VHF.
Tjejerna på marin kontoret var mycket trevliga och hjälpsamma. Dom tyckte synd om oss som tänkte gå de två kilometrarna till matbutiken längs med motorvägen så vi fick varsin fin gul keps med reflexer på. Till slut det bästa av allt inklareringen kom till båten efter att vi ringt och meddelat att vi kommit hit. Helt otroligt faktiskt att kvinnan sitter i vår båt med revolver och all annan utrustning och fyller i alla dokument själv. Det är lyxigt.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna-Karin 2017-02-10 18:19:26

Vad härligt med service och gott bemötande om lite laddat 😃 Här är det fredagsmys med godis från Hemmakväll. Nu har ni säkert fått sällskap ❤ kram

Posted by Calle 2017-02-10 16:04:19

Vilken tur att inreseförbudet blev hävt! Presidenten kanske inte gillar seglare.
Tack för att vi får "åka" med!

Posted by Lena 2017-02-09 08:50:02

Härligt att ni fått alla papper! Snart får ni träffa Jenny, Anette och Magnus. Ha det bra!!!:-)