Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

Regnskogsvandring

HamnarPosted by Stefan 2017-02-26 15:56:46
Igår tog vi oss iväg till regnskogen. Där fanns flera utmärkta leder att välja på. Vi började med den till vattenfallet. Ta med badkläder stod det, men när vi kom fram var det ganska många fler än vi som vandrat till vattenfallet så där var fullt med folk. Det blev inget bad denna gång.
Nästa led blev upp på ett bergen där det fanns ett vackert stentorn med underbar utsikt. Vi kunde inte hitta någon information om vad det används till, det såg inte militärt ut. Vädret igår var mulet, på morgonen regnade det ganska mycket. Tur var väl det för vår kondition var inte den bästa, flåsande och genomsvettig var vi efter den turen. När vi kom tillbaka till marinan hade vi tänkt checka ut, men vi hade glömt kolla när deras senaste utcheckning var så det blev till att sova en natt till i marinan. Idag seglar vi en kort bit bara och lägger oss för svaj i en vik nära här.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lena 2017-02-28 09:58:09

Här hemma är det svårt att föreställa sig den värme ni känner varje dag! Inte ens på sommaren har vi det klimatet. Här slaskar det och är allmänt grått! Dock blir dagarna längre och solen värmer fint när den visar sig. Fåglarna kvittrar om hopp om vår. Nedräkningen tills ni kommer hem har börjat.....tiden går ju så fort. Lena