Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

St Martin

HamnarPosted by Susanne 2017-04-03 19:26:59
Nu ligger vi på den franska sidan av St Martin, den andra är Holländskt. Först låg vi utanför den stora bukten med litet smalt inlopp med en bro ivägen, men det var stora dyningar som rullade in och en massa turbåtar som gasade på just där så vi flyttade in i viken.

Jodå vi har mulet väder här också ;-)
Häromkring finns ett bra utbud av välsorterade marinbutiker och andra butiker av olika slag. Island Waterworld marina anordnar en liten gratis shoppingtur till stora matbutiken två gånger i veckan, bra tycker vi som kan börja bunkra lite inför överfarten utan att behöva släpa allt själva. Dessutom är det billigare här än på US och Brittiska Jungfruöarna.
Vårat favoritcafe att surfa på, dessutom serverar dom gott kaffe och underbara creps.
Här i viken ligger många stora lyxiga båtar.
Island water world anordnar flera föreläsningar, gratis förstås också gratis öl/läsk under tiden inte så dumt i värmen.
Vi gick på en föreläsning om ensamsegling, två inbjudna ensamseglare berättade om hur dom gör och tips till oss andra. Många roliga episoder bjöd dom på.
  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lena 2017-04-03 21:57:20

Hur att det var en fällbro..! Ni verkar ha allt inom räckhåll och bra upplevelser! Det blir många härliga berättelser när ni kommer hem. Tänker på er..kram!