Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

Tillbaka på St Martin

HamnarPosted by Susanne 2017-04-15 20:04:33
Igår kväll var vi tillbaka till St Martin.

Lite mer om vår härliga tur till Saba där vi verkligen hade tur med vädret. Lagom med vind för att kunna ligga vid denna ganska utsatta ö där det inte finns så mycket skydd vid hårda vindar och havsdyningar.
Vid inklareringen mötte vi några Amerikaner och Kanadensare som också klarerade in. Vi tog tillsammans en taxi upp för den hiskeligt branta vägen upp till byn och tog en öl med dom. Vi blev då överbjudna på kvällen till båten Imagination (amerikanarna) på lite öl och snacks. Roligt att träffa nya människor och höra deras seglar historier.
Dagen efter blev det snorkling med sköldpaddor, vackra fiskar och alla andra vackra fiskar.
På torsdagen hade vi bestämt möte med Amerikanarna och Kanadensarna och vi vandrade upp till högsta toppen på ön, Mount scenery. Det blev en mycket svettig och flåsig vandring när det förutom halvdålig kondis också är 29 grader varmt.
Men som oftast brukar belöningen med extraordinär utsikt finnas där och vandringen nedåt går lättare.


Ön håller samman stil och färger på denna pittoreska lilla ö.
Belöningen i form av lunch och valfri dryck.

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by JohanW 2017-04-23 19:29:10

Grym utsikt!

Posted by Annette 2017-04-21 21:13:36

Vandring vad skönt, lite avis igen 🙄. Njut av båtlivet. Kram ❤

Posted by Stefan 2017-04-18 20:07:40

Hej Git, jodå vi har filmat en del när vi snorklat. Gjorde häromkvällen en liten film med "best of snorkling" men den blev rätt stor så vi får se när jag kan ladda upp den... :-)
Kul att ni följer oss! Ses i sommar!

Posted by Git 2017-04-18 19:08:18

låter härligt och ser fantastiskt ut. Det närmaste fisk jag kom i helgen var en liten lagom gädda som vi fick i nätet. Frusna kopplingar, slut på vatten, strömavbrott, snö och hagel kan vi rapportera från Hemmarö påsken 2017 men så är det i april. Visst har ni en undervattenskamera? när man kommer hem efter att ha simmat med det vackra och fantastiska som finns i de vatten ni är i är det härligt att ha bilder kvar, man fattar inte riktigt annars och bar bilder kombinerat med minnen är härligt. Ni är så duktiga på att skriva och det är kul att följa er resa. lycka till med fortsättningen och fortsätt skriva. Git

Posted by Lena 2017-04-17 06:44:17

Ser så fantastiskt ut! :-)