Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

Vackra Flores

HamnarPosted by Stefan 2017-05-24 01:30:28
Så är vi då återigen tillbaka i Europa, vackra Flores på Azorerna blev första hamnen tillbaka i gamla världen. Idag hyrde vi bil och körde runt, stannade och vandrade, och allt annat man gör (som att ta en fika, en öl och åt inköpt matsäck vid ett vattenfall i skogen). Otroligt vacker ö, men inget för den nöjeslystna precis - allt är otroligt lugnt.

Lite bilder från dagen:

Nu är vi dessutom bara 2 tidszoner hemifrån, även om vi forfarande har några tusen nautiska mil och ett par månader innan vi är hemma om allt går väl.
/Stefan

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Git 2017-05-29 21:37:46

Grattis! Till att ni klarat överresan från Karibien så bra. Otroligt tufft verkar det ha varit, återigen, njut nu av dessa öar också. Här börjar det bli som det ska vara, mördarsniglar, kallt i vattnet, snokar vid bryggan, smultronblommor, helt vanlig svensk försommar alltså /Git

Posted by Anna-Karin 2017-05-26 19:22:53

Vilka vackra bilder! Här sitter jag just nu ute på altanen i kvällssolen och Axel o Fanny hoppar studsmatta. Första gräskkippningen är avklarad. Det är vackert här nu..kram till Er! ❤

Posted by Ulf 2017-05-24 09:19:45

Fint. Nu kan ni vila upp er innan nästa etapp. Vattenfallen ser ut ungefär som de vi såg i Västindien.