Atlantic Crossing

Atlantic Crossing

About this blog / Om bloggen

Vi ska göra verklighet av vår dröm att under drygt ett års tid segla till Karibien och hem.

Hemma!!!!

HamnarPosted by Stefan 2017-07-24 13:57:23
Hej Alla,
Allt roligt har ett slut, och nu är vårt äventyr över. Tillbaka till livet på landbacken efter lite mer än ett år med segelbåten. Det har varit helt fantastiskt, både jobbigt och roligt men aldrig tråkigt. Vi har upplevt så mycket (tycker vi) som ligger långt utanför vad man normalt gör i ett vanligt, tryggt liv här i Sverige. Vi tror och hoppas att det har förändrat oss till det bättre. Förhoppningsvis mer ödmjuka och även lärt oss uppskatta mer vad vi har runt oss härhemma; familj och vänner, vår skärgård, en säng som är stilla, vatten i kranen etc. etc..

Nu har vi att "återanpassa" oss till ett ordnat liv med arbete och helt andra sorts måsten. Det ska nog gå bra hoppas vi :-)

Jättekul var det att komma hem, stor flaggning över masttopp + alla gästflaggor hissade, och se alla människor som slutit upp för att hälsa oss hemma. Stort tack Jenny för all planering! Banderoll och jubel mötte oss vid mastkranen vid TBK i Åkersberga, följt av fest hemma med all möjlig Svensk mat vi saknat under året. Jättegott och trevligt!

Här kommer några bilder från hemkomsten:


Ett otroligt stort tack till alla som följt oss på bloggen, speciellt alla som har kommenterat - det har betytt väldigt mycket för oss när vi varit långt hemifrån och hemlängtan har kännts extra jobbig. Och alla ni som på något vis har bidragit, med seglingshjälp eller fixa med reservdelar och knäckebröd - vi kan inte tacka er nog!

Tack för att ni följt oss - nu är det bara att säga: Argo, over and out.

/Stefan

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by JohanW 2017-08-05 18:29:37

Until the next time..

Posted by Tobbe o Eva 2017-07-24 21:35:12

Grattis till er långsegling och och lyckade hemkomst👍⛵️ Tobbe o Eva SY Moana